Rabatter

Hästägareföreningen arbetar för att begränsa kostnaderna för hästägarna. Nedan hittar du ett antal rabatter som du har som medlem i Åby Travhästägareförening

Rabatt på restaurang Pegasus
Föreningens medlemmar har 15 procent rabatt på restaurang Pegasus alla travdagar utom Olympiatravet och Åby Stora. Rabatten gäller mat men inte dryck. Meddela vid bokning att du är medlem i Åby Travhästägareförening eller i samband med spontanbesök vid beställningen. Rabatten gäller även för det sällskap du är tillsammans med.

Rabatt på Åbyprogrammet
Som medlem i Åby Travhästägareförening har du möjlighet att prenumerera på Åbyprogrammet under ett år för 350 kronor. Av detta utgör 70 kronor moms. Betala in prenumerationsavgiften på 350 kronor till Åbys PG 427440-3 eller Bankgiro 853-2020. Märk talongen Åbyprogrammet, Medlem Åby Travhästägareförening. Glöm inte skriva namn och adress så att programmet kommer rätt.

Mot uppvisande av medlemskortet, får du i informationsdisken ett travprogram när du besöker banan.

RST-rabatt på arbetskläder och profilkläder
Du få rabatt när du handlar arbetskläder, arbetsskor och profilkläder online på Prowear Ab. Som medlem i Åby Travhästägareförening får du 20 procents rabatt på hela sortimentets ordinarie priser. Koden får du som medlem genom att ringa eller maila Berth Ottosson (telefon 070-5625037 alt. berth.ottosson@gmail.com.) Meddela rabattkoden i webshopens kassa på www.prowear.se alternativt per telefon (0322-611 970) eller via ett mail. 

Medlemsrabatter hos Agria och Folksam
Medlemmar i Åby Travhästägareförening har 10 procents rabatt när man tecknar en ny hästförsäkring hos Folksam.